Kundehistorier

23 spindeltimer i døgnet

Med den seneste investering inden for spåntagende bearbejdning har AC Hydraulik valgt at gå ”All In” med en FMS-celle med en tilknyttet CNC-maskine, der allerede har vist sit potentiale med 23 spindeltimer i døgnet, fremhæver Viborg-virksomheden.

Læs mere

Øget efterspørgsel på større emner

Den nordjyske maskinfabrik Esko har udvidet maskinparken med en ny Mazak vertikal bearbejdningscenter VTC820/30 med Smooth G styring. Kundernes efterspørgsel på større emner gjorde udslaget.

Læs mere

Maskininvesteringer hos Tool Danmark

Tool Denmark har siden udvidelsen af fabriksarealet investeret i flere maskiner bl.a. Mazak Quick Turn Compact 200MY med SmoothC styring og VTC 820/20 med Smooth G styring.

Læs mere

Mazak VTC-820/30 på plads hos Pakma

Maskinfabrikken Pakma A/S i Korsør har øget kapaciteten med investeringen i et kraftig Mazak bearbejdsningscenter VTC820/30 som er leveret med Tool Hive system med plads til 155 værktøjer.

Læs mere

Automatisering fra dag ét

En af Danmarks største underleverandører af CNC-bearbejdede emner, K.P. Komponenter A/S i Spjald, tænker nu automatisering ind i den spåntagende fræseproduktion fra dag ét ved nye ordrer.

Læs mere

Nu kan folkene producere mere

Som følge af mangel på medarbejdere og ønsket om større kapacitet har KB Metal i Sæby investeret i fire Mazak-maskiner og udfastet et andet fabrikat for at ensrette produktionen.

Læs mere

Teknologi der rykker

Med investeringen i en CNC-drejebænk med sub-spindel og mulighed for direkte import af STEP-filer og hurtig værktøjsbanelægning er fræseopgaverne hos rullebaneproducenten HNH Andersen blevet markant nemmere at løse.

Læs mere

Spændende seminar 5.-7. september

Spændende produktivitetsseminarer hos DAMRC I dagene 5. til 7. september inviterer Mazak i samarbejde med KJV, DeltaCAM og QRS til seminarer hos DAMRC i Herning med henholdsvis formbearbejdning og produktivitet.

Læs mere

Mazak er førstevalg i Melby

En væsentlig del af den spåntagende afdeling hos AVOS består af CNC-maskiner fra japanske Mazak. Underleverandøren tilbyder selv nærhed til sine kunder, og netop nærhed til maskinleverandøren er et vigtigt parameter.

Læs mere

Aluline løftet markant med Smooth

I Aluline Technology Center ved moder-virksomheden i Tølløse handler det om op-timering af kundernes emner og efterføl-gende produktionsoptimering. Det sker blandt andet på Mazaks seneste Variaxis-center, som er med Smooth X-styringen.

Læs mere

Perspektivrig innovationsdag hos Rota

investeret betydeligt i et Mazak fuldt fem-akset Integrex 200I-center med robot, og firmaets indehaver har rundet et skarpt hjørne, byder virksomheden inden for den 5. december i Herlev.

Læs mere