Kundehistorier

Nu kan folkene producere mere

Som følge af mangel på medarbejdere og ønsket om større kapacitet har KB Metal i Sæby investeret i fire Mazak-maskiner og udfastet et andet fabrikat for at ensrette produktionen.

Læs mere

Automatisering fra dag ét

En af Danmarks største underleverandører af CNC-bearbejdede emner, K.P. Komponenter A/S i Spjald, tænker nu automatisering ind i den spåntagende fræseproduktion fra dag ét ved nye ordrer.

Læs mere

Teknologi der rykker

Med investeringen i en CNC-drejebænk med sub-spindel og mulighed for direkte import af STEP-filer og hurtig værktøjsbanelægning er fræseopgaverne hos rullebaneproducenten HNH Andersen blevet markant nemmere at løse.

Læs mere

Spændende seminar 5.-7. september

Spændende produktivitetsseminarer hos DAMRC I dagene 5. til 7. september inviterer Mazak i samarbejde med KJV, DeltaCAM og QRS til seminarer hos DAMRC i Herning med henholdsvis formbearbejdning og produktivitet.

Læs mere

Mazak er førstevalg i Melby

En væsentlig del af den spåntagende afdeling hos AVOS består af CNC-maskiner fra japanske Mazak. Underleverandøren tilbyder selv nærhed til sine kunder, og netop nærhed til maskinleverandøren er et vigtigt parameter.

Læs mere

Aluline løftet markant med Smooth

I Aluline Technology Center ved moder-virksomheden i Tølløse handler det om op-timering af kundernes emner og efterføl-gende produktionsoptimering. Det sker blandt andet på Mazaks seneste Variaxis-center, som er med Smooth X-styringen.

Læs mere

Perspektivrig innovationsdag hos Rota

investeret betydeligt i et Mazak fuldt fem-akset Integrex 200I-center med robot, og firmaets indehaver har rundet et skarpt hjørne, byder virksomheden inden for den 5. december i Herlev.

Læs mere