Kundehistorier

To Mazak'er på plads hos Produktionsteknik

I sidste uge ankom de seneste maskininvesteringer til Produktionsteknik ApS i Odense, som har anskaffet henholdsvis en Mazak CNC-drejebænk og et CNC-bearbejdningscenter fra samme producent.

Læs mere

Første maskininvestering på plads i Primos Tech Center

Med leveringen af et fem-akset Mazak CNC-bearbejdningscenter tager Primo Group nu hul på investeringerne i en opgraderet maskinpark i koncernens ligeledes aktuelt annoncerede teknologicenter i Tistrup.

Læs mere

Automationsniveauet i top hos Hein & Sønner

En fem-akset Mazak Variaxis C600 med 12 paletter og option på yderligere seks er nu installeret og i produktion hos Hein & Sønner i Randers.

Læs mere

NSM og Coromant har skabt markant løft

Der er løbende udvikling af processerne på dagsordenen hos NSM A/S i Kolding. Og det har der været igennem flere år, hvor der også er investeret i to større Mazak-maskiner i produktionen. Et aktuelt projekt, udført i samarbejde med partneren Sandvik Coromant adskiller sig dog med et markant løft i produktiviteten

Læs mere

Jefa opgraderer igen

Den BSI-ejede rorproducent Jefa Marine har investeret i en Mazak QuickTurn 450MY-drejebænk, der skal booste den CNC-drejede del af produktionen.

Læs mere

Steeling itself for expansion

A prominent steel parts manufacturer has significantly increased its cutting capabilities with a new laser machine from Yamazaki Mazak.

Læs mere

Maskinerne kører igen på livet løs hos IPL Production A/S i Lem, der er en del af IPL gruppen.

Mazak store horisontal center HCN-12800 installeret hos IPL, som har udvidet produktionskapaciteten med muliged for større emner og backup for øvrige maskiner i produktionen.

Læs mere

Godt gang i Mazak leveringerne

Der er leveret en del Mazak maskiner på det seneste. Et HCN12800 horisontalt CNC bearbejdningscenter hos IPL i Lem. Nøhrs Maskinfabrik i Nørre Alslev har også opdateret maskinparken, denne gang med en Quick Turn 350MY. Svends Værktøj i Billund har fået en VCN-530C vertikalt bearbejdninscenter leveret.

Læs mere

Højteknologisk slægtsgård

KJ Maskinteknik ApS i Erslev ejet af industritekniker Jens Jensen er blevet til en topmoderne produktionsvirksomhed. Jens Jensen, som har rundet de 40 år, havde slet ikke planer om at blive selvstændig, da han i 1998 blev færdig som industritekniker, da motorcross sporten i mange år var det, der trak mest ved siden af arbejdet.

Læs mere

Større investeringsrunde hos OJM

Med installationen af en FMS-celle med et fem-akset bearbejdningscenter Variaxis i-800, en fuldautomatiseret CNC-drejebænk og implementeringen af dataopsamling på alle maskiner tager O. Jacobsen Maskinfabrik produktionen til nye højder.

Læs mere

To Mazak maskiner til HRS A/S

De to maskiner, der er installeret hos HRS A/S er den kompakte fuldt fem-aksede Mazak CV5-500 fræsecenter, der er designet, konstrueret og produceret i Worcester fabrikken i England samt et QUICK TURN 200MSY drejecenter. HRS udbygger kapaciteten indenfor CNC bearbejdning, og kan desuden tilbyde 3D print, rustfrit stålarbejde såvel som Carbon-stålarbejde, certifikatsvejsning og industrimontage med mere.

Læs mere

Lynstart for ambitiøs sønderjyde

Efter i 20 år at have arbejdet som blandt andet arbejdsleder hos en større lokal maskinfabrik valgte Tommy Sørensen sidste år at starte egen maskinfabrik med firmaet Zebotek. På få måneder er tre CNC-maskiner installeret og produktionen med mindre serier er i fulde omdrejninger.

Læs mere

Samme kapacitet som fire CNC-maskiner

Det har været endnu et år med maskinivesteringer hos AM Tooling i Odense, og senest er et mini-FMS-anlæg og den første 3D-printer kommet til.

Læs mere

Endnu en Mazak hos Tool Denmark

Tool Denmark A/S ved Odense har travlt, og har føjet yderligere en Mazak til maskinlisten i form af et vertikalt VCN-530C Smooth bearbejdningscenter.

Læs mere

Første INTEGREX i-500 i Nordeuropa hos Lind Jensen Maskinfbrik A/S

Hos Lind Jensen Maskinfabrik er der godt gang i produktionen af cylinderløsninger til en række brancher. For at følge med udviklingen har virksomheden fået leveret hele tre større CNC-maskiner, herunder den første Mazak INTEGREX i500, der er installeret i Nordeuropa.

Læs mere

Tyske El biler giver rekord ordrebog hos AM Tooling

AM Tooling har forrygende travlt og har netop rundet 70 medarbejdere. I alt syv CNC maskiner har Odense firmaet investeret i som udvalgt leverandør til 'el-bilsræset' i Tyskland.

Læs mere

Optimering af Værktøjsfabrikken Techno Tool

Med investeringen i en CNC drejebænk tager værktøjsmagerne hos Techno Tool endnu et skridt mod at fremtidssikre produktionen i forhold til leverancer af drejede emner.

Læs mere

Øget produktivitet hos Andersens Maskinfabrik

Siden 1968 har Andersens Maskinfabrik serviceret industrien med underleverancer af metalemner gennem investeringer i aktuel teknologi. Nu opgraderer virksomheden igen maskinparken for at booste produktiviteten.

Læs mere

Pakma med nyt fem-akset fræsecenter

Der står en stribe Mazak maskiner hos Pakma A/S i Korsør. Rækken er blevet tilføjet med yderligere én, i form af Variaxis j-500/5X center, som nu er fuldt integreret i maskinparken. "Vi er jo godt bekendt med Mazak i forvejen, både på dreje- og fræsesiden, men den seneste maskininvestering er alligvel noget af et hop, da den er forsynet med den noget hurtigere CNC Smooth styring" fortæller direktør Leon Hulstrøm. Forskellen på den snart udtjente Variaxis og så den nyligt installerede Variaxis j-500/5X center mærker han naturligt, når maskinen kører emner, som er flyttet med over til nyinvesteringen. "Den kører vel godt 15 procent mere produktivt" siger Leon Hulstrøm.

Læs mere

23 spindeltimer i døgnet

Med den seneste investering inden for spåntagende bearbejdning har AC Hydraulik valgt at gå ”All In” med en FMS-celle med en tilknyttet CNC-maskine, der allerede har vist sit potentiale med 23 spindeltimer i døgnet, fremhæver Viborg-virksomheden.

Læs mere

Øget efterspørgsel på større emner

Den nordjyske maskinfabrik Esko har udvidet maskinparken med en ny Mazak vertikal bearbejdningscenter VTC820/30 med Smooth G styring. Kundernes efterspørgsel på større emner gjorde udslaget.

Læs mere

Maskininvesteringer hos Tool Danmark

Tool Denmark har siden udvidelsen af fabriksarealet investeret i flere maskiner bl.a. Mazak Quick Turn Compact 200MY med SmoothC styring og VTC 820/20 med Smooth G styring.

Læs mere

Mazak VTC-820/30 på plads hos Pakma

Maskinfabrikken Pakma A/S i Korsør har øget kapaciteten med investeringen i et kraftig Mazak bearbejdsningscenter VTC820/30 som er leveret med Tool Hive system med plads til 155 værktøjer.

Læs mere

Automatisering fra dag ét

En af Danmarks største underleverandører af CNC-bearbejdede emner, K.P. Komponenter A/S i Spjald, tænker nu automatisering ind i den spåntagende fræseproduktion fra dag ét ved nye ordrer.

Læs mere

Nu kan folkene producere mere

Som følge af mangel på medarbejdere og ønsket om større kapacitet har KB Metal i Sæby investeret i fire Mazak-maskiner og udfastet et andet fabrikat for at ensrette produktionen.

Læs mere

Teknologi der rykker

Med investeringen i en CNC-drejebænk med sub-spindel og mulighed for direkte import af STEP-filer og hurtig værktøjsbanelægning er fræseopgaverne hos rullebaneproducenten HNH Andersen blevet markant nemmere at løse.

Læs mere

Spændende seminar 5.-7. september

Spændende produktivitetsseminarer hos DAMRC I dagene 5. til 7. september inviterer Mazak i samarbejde med KJV, DeltaCAM og QRS til seminarer hos DAMRC i Herning med henholdsvis formbearbejdning og produktivitet.

Læs mere

Mazak er førstevalg i Melby

En væsentlig del af den spåntagende afdeling hos AVOS består af CNC-maskiner fra japanske Mazak. Underleverandøren tilbyder selv nærhed til sine kunder, og netop nærhed til maskinleverandøren er et vigtigt parameter.

Læs mere

Aluline løftet markant med Smooth

I Aluline Technology Center ved moder-virksomheden i Tølløse handler det om op-timering af kundernes emner og efterføl-gende produktionsoptimering. Det sker blandt andet på Mazaks seneste Variaxis-center, som er med Smooth X-styringen.

Læs mere

Perspektivrig innovationsdag hos Rota

investeret betydeligt i et Mazak fuldt fem-akset Integrex 200I-center med robot, og firmaets indehaver har rundet et skarpt hjørne, byder virksomheden inden for den 5. december i Herlev.

Læs mere