Undervisning 

Brancheledende CNC: MAZATROL lige ved fingerspidserne

Yamazaki Mazaks egen brancheførende MAZATROL styring giver hurtigt øget produktivitet. Mazak tilbyder en bred vifte af strukturerede applikationer og servicebaserede undervisning for at hjælpe både nye og erfarne Mazak brugere med, at blive fuld fortrolige med alle aspekter af MAZATROL styringen.

Personlig og kompetent undervisning er tilgængelig fra Mazaks teknologicenter, som ligger i Middelfart, som omfatter dedikerede højteknologiske træningslokaler med sessioner bestående af en kombination af praktisk ‘hands-on’ træning ved hjælp af CNC-simulatorer og klasseværelsesbaseret undervisning.

MAZATROL program undervisning

Hos Yamazaki Mazak

Vores programmeringsundervisning er for operatører og programmører, og har formålet at udvikle den enkelte deltagere til en programmør på avanceret niveau, uanset tidligere erfaring.

Mazaks appliationsteams er alle eksperter i Mazatrol og har mange års erfaring i programmerne. De kan derfor bidrage med en hands-on tilgang til undervisningen, som er nem og håndgribelig for operatøren. Vil du høre mere om træning, iConnect, og undervisning, så kontakt Mazaks applikationsafdeling.

Vi tilbyder en bred vifte er undervisning, som både er faglig og praksisnær. Mazak kan rumme både små og store undervisningshold. Det er også muligt at kombinere undervisning med noget mere hands-on undervisning på en af de mange udstillede maskiner i showroomet.

Kontakt Mazaks serviceafdeling og hør mere.

E-mail: application@mazak.dk

Mazak Serviceafdeling:

  • 07:00 - 15:00 (mandag-torsdag)
  • 07:00 - 14:30 (fredag)

Tlf: +45 44 22 77 22 (viderestilles uden for de normale åbningstider)

E-mail: service@mazak.dk