Nyheder hos Mazak

juni 2017

Mazak afslører løsninger til Industry 4.0 på EMO 2017

Industri 4.0 vil blive placeret i centrum af Yamazaki Mazak's EMO 2017 stand med afsløring af virksomhedens iSmart fabriksconsept sammen med 25 nye maskiner, herunder 15, der har verdens debut. Mazak's Industry 4.0 infrastruktur udnytter iSmart fabriksconseptet, der gør det muligt for maskin operatører at udføre det afgørende trin fra automatiseret celleproduktion til fremtidens helt sammenhængende Industry 4.0 fabrik.

Læs mere

maj 2017

Muligheder med DDL

Senest på VTM 2017-messen faldt talen på fiberlasermaskiner med direkte diodelasere, DDL, som har været på forsøgsplanet i de seneste år, og været demonstreret i praksis flere gange i de seneste to år, førend Mazak nu markedsfører teknologien kommercielt.

Læs mere

marts 2017

Mazak havde stor succes i Odense

Mazak-direktør Niels Torbensen tøver ikke med at kalde årets udgave af VTM-messen i Odense for en af de mest positive messeoplevelser længe. To maskiner blev solgt på selve messen, og flere ordrer ventes i hus inden for en kort periode.

Læs mere

Tak for besøget på vores stand

Mazak Danmark er yderst tilfreds med den veloverstået VTM 2017 messe. Øget besøgstal i forhold til sidste messe i 2014 og stor interesse for vores nyheder og Smooth styring.

Læs mere

McLaren-Honda forlænger eksklusivt partnerskab med Mazak

McLaren-Honda har yderligere udvidet sin kontrakt med Yamazaki Mazak, idet producenten fortsætter i sin rolle som eneste officielle leverandør af CNC-værktøjsmaskiner til McLaren-Honda Formel 1-holdet. Mazak har leveret til holdet i 18 år og har i øjeblikket i alt 33 maskiner installeret på McLaren Technology Center i Surrey, herunder multi-tasking og multi-axis maskiner fra INTEGREX og VARIAXIS serien.

Læs mere

februar 2017

Mazak er førstevalg i Melby

En væsentlig del af den spåntagende afdeling hos AVOS består af CNC-maskiner fra japanske Mazak. Underleverandøren tilbyder selv nærhed til sine kunder, og netop nærhed til maskinleverandøren er et vigtigt parameter.

Læs mere

DDL KAN ERSTATTE CO2-LASERE

Mazak spår en stor fremtid for pladeskæring med direkte diodelaser-systemer, DDL. På Euroblech 2016-messen lancerede japanerne som de foreløbigt eneste DDL-teknologien kommercielt til skæring i større plader.

Læs mere