Nyheder hos Mazak

marts 2018

Maskinoverdragelse skal være personlig

Mazak Danmark har i dag en markedsandel på omkring 30 procent af salget af værktøjsmaskiner herhjemme, vurdere Lars Lynge. Nu skal indtjeningen dog også til at følge bedre med, påpeger han, da Teknovation satte ham i stævne i forbindelse med Spånligaen 2018 arrangementet.

Læs mere

Spånerne sprøjtede ved succesfuld Spånligaen 2018

Det var ikke tilhørere der manglede ved de indlagte teknologidemonstrationer med livebearbejdning og detaljeret præsentation af aktuelle muligheder i markedet med avanceret fræsning og drejning i krævende materialer.

Læs mere

februar 2018

Maskininvesteringer hos Tool Danmark

Tool Denmark har siden udvidelsen af fabriksarealet investeret i flere maskiner bl.a. Mazak Quick Turn Compact 200MY med SmoothC styring og VTC 820/20 med Smooth G styring.

Læs mere

Mazak VTC-820/30 på plads hos Pakma

Maskinfabrikken Pakma A/S i Korsør har øget kapaciteten med investeringen i et kraftig Mazak bearbejdsningscenter VTC820/30 som er leveret med Tool Hive system med plads til 155 værktøjer.

Læs mere

Mazak til Siemens bruger

Yamazaki Mazak har afsløret sin seneste alternative CNC-løsning for de producenter, der har standardiseret sig på Siemens-kontrol. Mazaks nyeste maskine som tilbyder Siemens CNC er VTC-760C vertikale model med bevægelig stander, som kontrolleres af den nye Siemens 828D-styring.

Læs mere