Nyheder hos Mazak

september 2022

Specialfarvet lysfacade ved Middelfart

Mazak Danmark har indtaget det større domicil, som blev opført igennem 2021 ved Middelfart, og ud mod E20 lyser nu den specialfarvede facade, der er en hyldest til koi-karpen.

Læs mere

juni 2022

SPÅNTAGNINGSDAGE HOS MAZAK I MIDDELFART

KJV A/S har i 15 år løbende holdt Spåntagningsdage. Tidligere har Mazak været en del af arrangementet, og det samarbejde genopstår til efteråret, hvor der holdes Spåntagningsdage hos Mazak i Middelfart, den 5. til 7. oktober.

Læs mere

Første maskininvestering på plads i Primos Tech Center

Med leveringen af et fem-akset Mazak CNC-bearbejdningscenter tager Primo Group nu hul på investeringerne i en opgraderet maskinpark i koncernens ligeledes aktuelt annoncerede teknologicenter i Tistrup.

Læs mere

maj 2022

Klar til Grand Opening i Middelfart

19. og 20. maj er der åbent hus i det mere end 2.000 kvadratmeter store Mazak-domicil ved Middelfart i forlængelse af et Grand Opening-event den 18. maj. Sammen med en række gæsteudstillere demonstrerer Mazak effektiv CNC-bearbejdning ved hele seks af producentens seneste maskiner.

Læs mere

Over 500 med til at indvie svanen i Middelfart

Mere end 500 gæstede forrige uges Grand Opening-dage ved Mazaks domicil i Middelfart. Tæt ved 100 indbudte var med til Red Ribbon-ceremoni, hvor Mazaks øverste daglige leder, President Takashi Yamazaki, sammen med Mazak Danmark-direktør Lars Lynge bød de indbudte kunder, samarbejdspartnere og venner af huset velkommen.

Læs mere

Mazak invests in brand-new Nordic Technology Center

Yamazaki Mazak has announced the latest stage in a series of strategic investments to support machine tool users in the Nordic region by opening a brand-new, state-of-the-art Technology Center in the heart of Denmark.

Læs mere

Automationsniveauet i top hos Hein & Sønner

En fem-akset Mazak Variaxis C600 med 12 paletter og option på yderligere seks er nu installeret og i produktion hos Hein & Sønner i Randers.

Læs mere

februar 2022

NSM og Coromant har skabt markant løft

Der er løbende udvikling af processerne på dagsordenen hos NSM A/S i Kolding. Og det har der været igennem flere år, hvor der også er investeret i to større Mazak-maskiner i produktionen. Et aktuelt projekt, udført i samarbejde med partneren Sandvik Coromant adskiller sig dog med et markant løft i produktiviteten

Læs mere

Jefa opgraderer igen

Den BSI-ejede rorproducent Jefa Marine har investeret i en Mazak QuickTurn 450MY-drejebænk, der skal booste den CNC-drejede del af produktionen.

Læs mere

januar 2022

Maskinhandler er flyttet ind i futuristisk nybyggeri

Foreløbig er der kun en enkelt demo-maskine i Mazaks store nye showroom. Men der er flere på vej, lover Lars Lynge, adm. direktør for Mazak.

Læs mere

Nordisk lasercenter mødte branchen

Et større branchearrangement og en verdensomspændende pandemi er ikke den bedste kombination. Men, åbningen af Mazaks Nordic Laser Technology Center hos svenske Ravema i Värnamo var trods udfordringerne godt besøgt.

Læs mere

Fuld knald på CNC-maskinsalget: Bedste kvartal nogensinde

Lars Lynge og Mazak har haft et forrygende maskinsalg i sidste kvartal af 2021, og tempoet fortsætter ind i 2022.

Læs mere