Nyheder hos Mazak

marts 2019

Forklaring på CNC-drejebænk

Hvad er en drejebænk? En drejebænk er en værktøjsmaskine, hvori det emne man ønsker at bearbejde roterer rundt om en rotationsakse. Materialet fjernes samtidig ved de skærende værktøjer således man kan fremstille symmetriske komponenter. Moderne drejebænke er normalt computerstyret (CNC), hvor operationerne og bevægelserne programmeres af en operatør.

Læs mere

Øget produktivitet hos Andersens Maskinfabrik

Siden 1968 har Andersens Maskinfabrik serviceret industrien med underleverancer af metalemner gennem investeringer i aktuel teknologi. Nu opgraderer virksomheden igen maskinparken for at booste produktiviteten.

Læs mere

Pakma med nyt fem-akset fræsecenter

Der står en stribe Mazak maskiner hos Pakma A/S i Korsør. Rækken er blevet tilføjet med yderligere én, i form af Variaxis j-500/5X center, som nu er fuldt integreret i maskinparken. "Vi er jo godt bekendt med Mazak i forvejen, både på dreje- og fræsesiden, men den seneste maskininvestering er alligvel noget af et hop, da den er forsynet med den noget hurtigere CNC Smooth styring" fortæller direktør Leon Hulstrøm. Forskellen på den snart udtjente Variaxis og så den nyligt installerede Variaxis j-500/5X center mærker han naturligt, når maskinen kører emner, som er flyttet med over til nyinvesteringen. "Den kører vel godt 15 procent mere produktivt" siger Leon Hulstrøm.

Læs mere

Forskellige typer laserskæring af metalplader.

Markedet for laserskærere til metalplader har udviklet sig hurtigt i de seneste år, idet nye typer af maskiner er kommet på markedet fra leverandørerne af laserskæremaskiner, der revolutionerer laserskæringsprocessen og de valg, som brugerne kan lave

Læs mere