Mazak Newsroom

december 2019

november 2019

Endnu en Mazak hos Tool Denmark

Tool Denmark A/S ved Odense har travlt, og har føjet yderligere en Mazak til maskinlisten i form af et vertikalt VCN-530C Smooth bearbejdningscenter.

Læs mere

august 2019

Første INTEGREX i-500 i Nordeuropa hos Lind Jensen Maskinfbrik A/S

Hos Lind Jensen Maskinfabrik er der godt gang i produktionen af cylinderløsninger til en række brancher. For at følge med udviklingen har virksomheden fået leveret hele tre større CNC-maskiner, herunder den første Mazak INTEGREX i500, der er installeret i Nordeuropa.

Læs mere

juli 2019

juni 2019

Yamazaki Mazak Corporation Announces Leadership Transition

Manufacturing technology leader Yamazaki Mazak Corporation has announced that President Tomohisa Yamazaki will become the company’s Chairman, while Vice President Takashi Yamazaki has been named the new President.

Læs mere

Tyske El biler giver rekord ordrebog hos AM Tooling

AM Tooling har forrygende travlt og har netop rundet 70 medarbejdere. I alt syv CNC maskiner har Odense firmaet investeret i som udvalgt leverandør til 'el-bilsræset' i Tyskland.

Læs mere

maj 2019

Optimering af Værktøjsfabrikken Techno Tool

Med investeringen i en CNC drejebænk tager værktøjsmagerne hos Techno Tool endnu et skridt mod at fremtidssikre produktionen i forhold til leverancer af drejede emner.

Læs mere

Peter Poulsen ansat hos Mazak

Yamazaki Mazak Danmark A/S har ansat Peter Poulsen som ny chef for virksomhedens tekniske og salgsadministrative afdelinger. Vi kan hermed informere, at Peter Poulsen er ansat hos Yamazaki Mazak Danmark A/S fra den 1. august 2019 som Teknisk Chef samt Chef for Salgsadministrationen. Peter Poulsen er ansat direkte under Adm. Direktør Lars Lynge, og vil i den rolle få det fulde ansvar for virksomhedens 4 produktionsteknikere samt 3 medarbejdere i salgsadministrationen.

Læs mere

april 2019

5-akset bearbejdning - overblik

Mark Hall er specialist inden for Mazaks europæiske produktgruppe, besvarer nogle af de oftest stillede spørgsmål om 5-akset bearbejdning.

Læs mere

marts 2019

Forklaring på CNC-drejebænk

Hvad er en drejebænk? En drejebænk er en værktøjsmaskine, hvori det emne man ønsker at bearbejde roterer rundt om en rotationsakse. Materialet fjernes samtidig ved de skærende værktøjer således man kan fremstille symmetriske komponenter. Moderne drejebænke er normalt computerstyret (CNC), hvor operationerne og bevægelserne programmeres af en operatør.

Læs mere

Vedligeholdelse - den tredje faktor i valg af lasermaskine

Laser vedligeholdelsesplaner er en vigtig faktor i valget af en laser maskine. Ian Goodwin, fra Mazaks laserservice afdeling, skitserer service- og inspektionsprocessen og understreger vigtigheden i at opretholde forebyggende service på en CO2- og en fiberlasermaskine

Læs mere

Øget produktivitet hos Andersens Maskinfabrik

Siden 1968 har Andersens Maskinfabrik serviceret industrien med underleverancer af metalemner gennem investeringer i aktuel teknologi. Nu opgraderer virksomheden igen maskinparken for at booste produktiviteten.

Læs mere

Pakma med nyt fem-akset fræsecenter

Der står en stribe Mazak maskiner hos Pakma A/S i Korsør. Rækken er blevet tilføjet med yderligere én, i form af Variaxis j-500/5X center, som nu er fuldt integreret i maskinparken. "Vi er jo godt bekendt med Mazak i forvejen, både på dreje- og fræsesiden, men den seneste maskininvestering er alligvel noget af et hop, da den er forsynet med den noget hurtigere CNC Smooth styring" fortæller direktør Leon Hulstrøm. Forskellen på den snart udtjente Variaxis og så den nyligt installerede Variaxis j-500/5X center mærker han naturligt, når maskinen kører emner, som er flyttet med over til nyinvesteringen. "Den kører vel godt 15 procent mere produktivt" siger Leon Hulstrøm.

Læs mere

Forskellige typer laserskæring af metalplader.

Markedet for laserskærere til metalplader har udviklet sig hurtigt i de seneste år, idet nye typer af maskiner er kommet på markedet fra leverandørerne af laserskæremaskiner, der revolutionerer laserskæringsprocessen og de valg, som brugerne kan lave

Læs mere