Spindel Servicecentre

Mazaks Europæiske Spindel Service Center (SCC) er lokaliseret i Mazaks europæiske fabrik i Worcester, UK. Spindel centeret har 45 fuldtidsansatte og opererer i et temperaturkontrolleret miljø for at reparere og servicere både nuværende og ældre maskinmodeller.

Reparationsservice for spindler

Hos SSC adskilles og rengøres spindler og komponenter, før der udføres en fuldstændig diagnostisk af spindlens dele - og her udvælges dele uden fejl til genbrug.

Forbrugsdele udskiftes altid rutinemæssigt, med alle kritiske dele stabiliseret i et temperaturkontrolleret rum før måling. Når spindlen er genetableret, testes hver spindel på tværs af en række parametre, herunder støj, temperatur, lækager, i mindst 4,5 timer og op til 48 timer.

Under genetableringen kan kunden, i visse tilfælde, ønske at få udfærdiget en detaljeret spindelrapport for at identificere årsagen til fejlen.

De moderniserede ombytnings spindler har den samme høje standard, som de nye enheder, består kun af originale Mazak-reservedele og ombygges af særligt Mazak-personale på vores produktionsfaciliteter.