Servicekontrakter

Servicekontrakter

Med Mazak servicekontrakter ønsker vi at opfordre vores kunder til at passe bedre på deres maskiner og investering. Med rettidigt vedligehold kan vi forlænge levetiden på maskinerne og forbedre bæredygtigheden - både miljømæssigt og økonomisk. Det mener vi er fremtiden.

 

HVAD ER EN MAZAK SERVICEKONTRAKT?

Med en Mazak servicekontrakt indgår du i et partnerskab omkring vedligehold af din Mazak maskine.

Der tegnes en servicekontrakt for hver enkelt maskine, det vil sige du vælger selv, hvilke maskiner du vil have en servicekontrakt på. Indeholdt i servicekontrakten er ét årligt serviceeftersyn af maskinen og herudover rabat på eventuel øvrig service og reservedele til maskinen.

En servicekontrakt koster en fast pris pr. maskine og alt i forbindelse med selve serviceeftersynet, inklusiv enkelte sliddele, er inkluderet i prisen. Vi bruger kun 100% originale Mazak reservedele, som kun udskiftes af certificerede Mazak serviceteknikere - på den måde sikrer du, at du altid får den højeste kvalitet. Vi kontakter dig, når din maskine skal have det årlige serviceeftersyn, og vi planlægger efter din kalender.

Du kan tegne servicekontrakter på både nye og ældre Mazak-maskiner - prisen er den samme!

 

HVORFOR VÆLGE EN MAZAK SERVICEKONTRAKT?

Ud fra et bæredygtighedsprincip fremhæver vi hos Mazak vigtigheden af vedligehold af maskinerne.

Dette har både miljømæssige og økonomiske fordele - blandt andet ved at give færre drift - og produktionsstop. Med en Mazak servicekontrakt kan du budgettere med en fast pris på dit vedligeholdelsesprogram.

Vidste du at mange brancher, leasing - og forsikringsselskaber kræver bevis for systematisk vedligehold for at dække ved eventuelle driftstab - det får du med en servicekontrakt. Vi leverer efter hvert serviceeftersyn en oversigt over udført arbejde.

 

Dette er inkluderet i en Mazak Servicekontrakt:

  • Ét årligt serviceeftersyn
  • Herunder:
  • Kontrol af geometri, olie/fedt, hydraulik/køling, blæsere, luftsystem, skærme, skrabere, sikkerhedsrude, dørlås/nødstop.
  • Skift af filter (luft, hydraulik, smøring, el-skab) og batterier
  • 10% rabat på teknikertimer på maskinen*
  • 5% rabat på reservedele til maskinen*
  • Adgang til Mazak iConnect Free Webportal
  • Planlægning af serviceeftersyn - efter jeres kalender
  • Tilsendt servicerapport - efter hvert besøg

Kan tegnes på alle Mazak-maskiner

Der tegnes én servicekontrakt for hver maskine

Servicekontrakten bliver automatisk fornyet hvert år, men kan når som helst opsiges af kunden til udløbet af et år – der er ingen binding. Første års servicekontrakt er gratis inkluderet ved køb af en ny Mazak maskine.

* Der gives ikke rabat på km-sats og gebyrer

 

Kontakt os for mere information om Mazak servicekontrakter, samt priser.

Kontakt Mazak Service:

Tlf. +45 44 22 77 22

service@mazak.dk