Virksomhedsnyheder

juni 2018

2 nye salgskonsulenter hos Mazak

Det glæder os at byde velkommen til 2 nye salgskonsulenter hos Mazak Brian Gøttsche Nielsen ansvarlig for distriktet Sjælland og Bornholm samt Jens Christian Jensen ansvarlig for distriktet Fyn & Sydøstjylland samt Island.

Læs mere

maj 2018

Mazak Danmark positivt ud af seneste år

Pr. 1. april har Yamazaki Mazak Danmark A/S indledt et nyt forretningsår, der løber til og med 31. marts 2019, og bliver det første, hvor Lars Lynge i perioden har indtaget posten som administrende direktør. På seks måneder i det seneste år nåede han at tilpasse udgifter og omkostninger, og selskabet opnåede et mindre plus.

Læs mere

marts 2018

Maskinoverdragelse skal være personlig

Mazak Danmark har i dag en markedsandel på omkring 30 procent af salget af værktøjsmaskiner herhjemme, vurdere Lars Lynge. Nu skal indtjeningen dog også til at følge bedre med, påpeger han, da Teknovation satte ham i stævne i forbindelse med Spånligaen 2018 arrangementet.

Læs mere

Spånerne sprøjtede ved succesfuld Spånligaen 2018

Det var ikke tilhørere der manglede ved de indlagte teknologidemonstrationer med livebearbejdning og detaljeret præsentation af aktuelle muligheder i markedet med avanceret fræsning og drejning i krævende materialer.

Læs mere