Virksomhedsnyheder

oktober 2022

Løft med storskærm til flotte live-demoer

På et særligt område på Spåntagningsdage 2022 i starten af oktober var der skabt en ”lille digital maskinfabrik”, så man for alvor kunne opleve effekten af softwaren, der binder konstruktion, simulering, værktøjs- og maskinforberedelse godt sammen

Læs mere

september 2022

Specialfarvet lysfacade ved Middelfart

Mazak Danmark har indtaget det større domicil, som blev opført igennem 2021 ved Middelfart, og ud mod E20 lyser nu den specialfarvede facade, der er en hyldest til koi-karpen.

Læs mere

maj 2022

Klar til Grand Opening i Middelfart

19. og 20. maj er der åbent hus i det mere end 2.000 kvadratmeter store Mazak-domicil ved Middelfart i forlængelse af et Grand Opening-event den 18. maj. Sammen med en række gæsteudstillere demonstrerer Mazak effektiv CNC-bearbejdning ved hele seks af producentens seneste maskiner.

Læs mere

Over 500 med til at indvie svanen i Middelfart

Mere end 500 gæstede forrige uges Grand Opening-dage ved Mazaks domicil i Middelfart. Tæt ved 100 indbudte var med til Red Ribbon-ceremoni, hvor Mazaks øverste daglige leder, President Takashi Yamazaki, sammen med Mazak Danmark-direktør Lars Lynge bød de indbudte kunder, samarbejdspartnere og venner af huset velkommen.

Læs mere

Mazak invests in brand-new Nordic Technology Center

Yamazaki Mazak has announced the latest stage in a series of strategic investments to support machine tool users in the Nordic region by opening a brand-new, state-of-the-art Technology Center in the heart of Denmark.

Læs mere

januar 2022

Maskinhandler er flyttet ind i futuristisk nybyggeri

Foreløbig er der kun en enkelt demo-maskine i Mazaks store nye showroom. Men der er flere på vej, lover Lars Lynge, adm. direktør for Mazak.

Læs mere

Nordisk lasercenter mødte branchen

Et større branchearrangement og en verdensomspændende pandemi er ikke den bedste kombination. Men, åbningen af Mazaks Nordic Laser Technology Center hos svenske Ravema i Värnamo var trods udfordringerne godt besøgt.

Læs mere

Fuld knald på CNC-maskinsalget: Bedste kvartal nogensinde

Lars Lynge og Mazak har haft et forrygende maskinsalg i sidste kvartal af 2021, og tempoet fortsætter ind i 2022.

Læs mere