Mazak Newsroom

december 2018

23 spindeltimer i døgnet

Med den seneste investering inden for spåntagende bearbejdning har AC Hydraulik valgt at gå ”All In” med en FMS-celle med en tilknyttet CNC-maskine, der allerede har vist sit potentiale med 23 spindeltimer i døgnet, fremhæver Viborg-virksomheden.

Læs mere

oktober 2018

Industritekniker.nu

Det giver ingen interessekonflikter, at Henning Dam både står i spidsen for industritekniker.nu samtidig med, at han nu er direktør og medejer af MJC Metal, understreget bestyrelsesformand for industritekniker.nu Lars Lynge. Henning Dam og Lars Lynge brænder begge for industritekniker.nu projektet og det udfordrende arbejde med at skabe kendskab til industritekniker- og værktøjsmager udddannelserne.

Læs mere

Mazak på EuroBlech 2018 i Hannover

Effektiv og kompakt Mazak fiberlaser Optiplex 3015 fiber med enten 2,3 eller 4 kilowatt, der først og fremmest henvender sig til virksomheder uden forudgående erfaringer med fiberlasere. Ud over brugervenlighed, så er designet meget kompakt. Generelt tilbyder fiberlasere større præcision med et mindre energiforbrug ligesom der er få sliddele i maskinen, som skal serviceres og renoveres. Optiplex Nexus 3015 Fiber har et to-palettesystem med en robust opbygning og heraf maksimal positioneringsnøjagtighed.

Læs mere

september 2018

Mazak på AMB i Stuttgart

Mazak er traditionelt blandt de helt store udstillere på messen i Stuttgart, og AMB 2018 er ingen undtagelse. I hal 7 venter der de besøgende en række af de senestet lanceringer. En af de største Mazak maskiner i den horisontale Integrex serie er Integrex e800H.

Læs mere

Mazak takes five lasers and two automation solutions to EuroBLECH

Yamazaki Mazak is taking five state-of-the-art laser cutting machines and two automation solutions to EuroBLECH 2018. The standout machine is a new model of the OPTIPLEX 3015 6kW DDL (Direct Diode Laser), a high-speed and high-accuracy machine that offers laser users a step-change in cutting performance. The OPTIPLEX 3015 is equipped with a powerful 6kW DDL resonator, ideal for cutting medium and thick sheet metal. The resonator, the most advanced of its kind, enables fast-cutting of stainless steel and aluminium and is up to 15 per cent faster than its 6kW Fibre equivalent. This highly efficient machine is also available as part of the OPTIPLEX 4020 series.

Læs mere

august 2018

juni 2018

Øget efterspørgsel på større emner

Den nordjyske maskinfabrik Esko har udvidet maskinparken med en ny Mazak vertikal bearbejdningscenter VTC820/30 med Smooth G styring. Kundernes efterspørgsel på større emner gjorde udslaget.

Læs mere

2 nye salgskonsulenter hos Mazak

Det glæder os at byde velkommen til 2 nye salgskonsulenter hos Mazak Brian Gøttsche Nielsen ansvarlig for distriktet Sjælland og Bornholm samt Jens Christian Jensen ansvarlig for distriktet Fyn & Sydøstjylland samt Island.

Læs mere

maj 2018

Mazak Danmark positivt ud af seneste år

Pr. 1. april har Yamazaki Mazak Danmark A/S indledt et nyt forretningsår, der løber til og med 31. marts 2019, og bliver det første, hvor Lars Lynge i perioden har indtaget posten som administrende direktør. På seks måneder i det seneste år nåede han at tilpasse udgifter og omkostninger, og selskabet opnåede et mindre plus.

Læs mere

marts 2018

Maskinoverdragelse skal være personlig

Mazak Danmark har i dag en markedsandel på omkring 30 procent af salget af værktøjsmaskiner herhjemme, vurdere Lars Lynge. Nu skal indtjeningen dog også til at følge bedre med, påpeger han, da Teknovation satte ham i stævne i forbindelse med Spånligaen 2018 arrangementet.

Læs mere

Spånerne sprøjtede ved succesfuld Spånligaen 2018

Det var ikke tilhørere der manglede ved de indlagte teknologidemonstrationer med livebearbejdning og detaljeret præsentation af aktuelle muligheder i markedet med avanceret fræsning og drejning i krævende materialer.

Læs mere

februar 2018

Maskininvesteringer hos Tool Danmark

Tool Denmark har siden udvidelsen af fabriksarealet investeret i flere maskiner bl.a. Mazak Quick Turn Compact 200MY med SmoothC styring og VTC 820/20 med Smooth G styring.

Læs mere

Mazak VTC-820/30 på plads hos Pakma

Maskinfabrikken Pakma A/S i Korsør har øget kapaciteten med investeringen i et kraftig Mazak bearbejdsningscenter VTC820/30 som er leveret med Tool Hive system med plads til 155 værktøjer.

Læs mere

Mazak til Siemens bruger

Yamazaki Mazak har afsløret sin seneste alternative CNC-løsning for de producenter, der har standardiseret sig på Siemens-kontrol. Mazaks nyeste maskine som tilbyder Siemens CNC er VTC-760C vertikale model med bevægelig stander, som kontrolleres af den nye Siemens 828D-styring.

Læs mere