Yamazaki Mazak UK Ltd Privacy Policy

Introduktion

Velkommen til Yamazaki Mazaks ophavsret.
Yamazaki Mazak respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne fortrolighedserklæring informerer dig om, hvordan vi ser efter dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside (uanset hvor du besøger det fra) og fortæller dig om dine personlige rettigheder og hvordan loven beskytter dig.

Vigtige oplysninger og hvem vi er.

Formålet med denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedserklæring har til formål at give dig oplysninger om, hvordan Yamazaki Mazak indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af denne hjemmeside, herunder alle data, du måtte give via denne hjemmeside, når du får adgang til det.
Denne hjemmeside er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data vedrørende børn.
Det er vigtigt, at du læser denne fortrolighedserklæring sammen med enhver anden privatlivsbesked eller retfærdig behandlingsmeddelelse, vi måtte afgive ved særlige lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data . Denne fortrolighedserklæring supplerer de øvrige meddelelser og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

Styreinstans

Yamazaki Mazak består af forskellige juridiske enheder, hvoraf detaljer kan findes her [https://www.mazak.com/about-mazak/]. Denne fortrolighedserklæring udstedes på vegne af Yamazaki Mazak Corporation-koncernen, så når vi nævner "Yamazaki Mazak", "vi", "os" eller "vores" i denne fortrolighedserklæring henviser vi til det relevante firma i Yamazaki Mazak Group ansvarlig for behandlingen af dine data.
Yamazaki Mazak Corporation er controller og ansvarlig for denne hjemmeside.
Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig, der har ansvaret for at overvåge spørgsmål i relation til denne privatlivsbesked. Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedserklæring, herunder eventuelle anmodninger om at udøve dine juridiske rettigheder som beskrevet nedenfor, bedes du kontakte datasikkerhedsadministratoren ved hjælp af nedenstående oplysninger.

Kontakt data

Vores fulde detaljer er:
Firmaets fulde navn: Yamazaki Mazak UK Ltd
Navn eller titel på databeskyttelsesansvarlig: Mr. Tim Gane - Direktør for Business Systems
E-mail-adresse: tgane@mazak.co.uk
Postadresse: Badgeworth Drive, Worcester, WR4 9NF, United Kingdom
Telefonnummer: +44 (0) 1905755755
 
Du har til enhver tid ret til at klage til tilsynsmyndigheden for databeskyttelsesproblemer i det land, hvori du befinder dig. Vi vil dog sætte pris på chancen for at håndtere dine bekymringer, inden din kontakt til myndigheden, så kontakt os venligst i første omgang.

Ændringer i fortrolighedserklæringen og din pligt til at informere os om ændringer

Denne version blev senest opdateret den 29.08.18.

Det er vigtigt, at de personlige oplysninger, vi holder over dig, er præcise og aktuelle. Vær venlig at holde os oplyst, hvis dine personoplysninger ændrer sig under dit forhold til os.

Tredjeparts links

Denne hjemmeside kan indeholde links til tredjepartswebsites, plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det tillades tredjepart at indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres personoplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at læse privatlivsbekendtgørelsen for hvert websted, du besøger.

De data, vi indsamler om dig

Personlige data eller personlige oplysninger betyder enhver information om en person, hvorfra personen kan identificeres. Det omfatter ikke data, hvor identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi må indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige former for personoplysninger om dig, som vi har grupperet sammen, følger:

  • Identitetsdata inkluderer fornavn, efternavn og titel.
  • Kontaktdata indeholder adresse, e-mail-adresse og telefonnumre.
  • Transaktionsdata indeholder detaljer om produkter og tjenester, du har købt hos os
  • Tekniske data inkluderer internetprotokol (IP) adresse, din login data, browser type og version, tidszone indstilling og placering, browser plug-in typer og versioner, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til denne hjemmeside.
  • Anvendelsesdata indeholder oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside, produkter og tjenester.
  • Marketing- og kommunikationsdata indeholder dine præferencer for at modtage markedsføring fra os og vores tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.

Vi indsamler også, bruger og deler aggregerede data som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan udledes af dine personlige data, men betragtes ikke som personoplysninger i loven, da disse data ikke direkte eller indirekte afslører din identitet. For eksempel kan vi sammenlægge dine brugsdata til at beregne procentdelen af brugere, der får adgang til en bestemt webstedsfunktion. Men hvis vi kombinerer eller forbinder aggregerede data med dine personlige data, så det direkte eller indirekte kan identificere dig, behandler vi de kombinerede data som personlige data, som vil blive brugt i overensstemmelse med denne privatlivsbesked.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personlige data om dig (dette omfatter oplysninger om din race eller etnicitet, religiøs eller filosofisk overbevisning, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, fagforening, information om dit helbred og de genetiske og biometriske data) . Vi indsamler heller ingen oplysninger om kriminelle overbevisninger og lovovertrædelser.

Hvis du undlader at levere personlige data

Hvor vi skal indsamle personoplysninger ved lov eller i henhold til en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at levere disse data, når du bliver bedt om det, kan vi muligvis ikke udføre den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (for eksempel at give dig varer eller tjenester). I dette tilfælde skal vi muligvis annullere et produkt eller en tjeneste, du har hos os, men vi vil underrette dig, hvis det er tilfældet på det tidspunkt.

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og omkring dig, herunder gennem:

  • Direkte interaktioner. Du kan give os din identitet og kontaktdata ved at udfylde formularer eller ved at svare til os via post, telefon, email eller på anden måde. Dette omfatter personlige data, du giver, når du:
    • ansøge om vores produkter eller tjenester
    • opret en konto på vores hjemmeside
    • abonnere på vores service eller publikationer;
    • anmode om markedsføring sendes til dig
    • Indtast en konkurrence, forfremmelse eller undersøgelse eller
    • Giv os noget feedback
  • Automatiserede teknologier eller interaktioner. Da du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, browsinghandlinger og mønstre. Vi indsamler disse personlige data ved hjælp af cookies, serverlogfiler og andre lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske data om dig, hvis du besøger andre hjemmesider, der anvender vores cookies. Se vores cookie politik for yderligere detaljer.
  • Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi modtager muligvis personlige oplysninger om dig fra forskellige tredjeparter som angivet nedenfor:
    • Tekniske data fra følgende parter:

(a)    analytikeleverandører som Google baseret uden for EU
(b)    reklame netværk; og
(c)    søge information udbydere.

Hvordan bruger vi dine personlige data

Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når loven tillader os det. Ofte vil vi bruge dine personlige data under følgende omstændigheder: Nedenstående er de typer af lovlige grundlag, som vi vil stole på for at behandle dine personlige data.

Legitim interesse

Vores forretnings interesse i at drive og styre vores forretning for at give os den bedste service / produkt og den bedste og mest sikre oplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og afbalancerer eventuelle potentielle virkninger for dig (både positive og negative) og dine rettigheder, før vi behandler dine personlige data for vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personlige data til aktiviteter, hvor vores interesser overskrides af virkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde kræves eller lovligt tilladt). Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser mod enhver mulig indvirkning på dig i forbindelse med specifikke aktiviteter ved at kontakte os .

Udførelse af kontrakt

Behandling af dine data, hvor det er nødvendigt for udførelsen af en kontrakt, som du er part i, eller at træffe foranstaltninger på din anmodning, inden du indgår en sådan kontrakt.

Overholde en lovbestemt eller lovpligtig forpligtelse

Behandling af dine personlige data, hvor det er nødvendigt for at overholde en lovmæssig eller lovmæssig forpligtelse, som vi er underlagt

Samtykke

Generelt er vi ikke afhængige af samtykke som et retsgrundlag for behandling af dine personlige oplysninger, undtagen i forbindelse med at sende tredjeparts direkte marketing kommunikation til dig via e-mail eller SMS. Du har ret til at tilbagekalde samtykke til markedsføring til enhver tid ved at kontakte os.

Formål, som vi vil bruge dine personlige data til

Vi har i nedenstående tabel beskrevet en beskrivelse af alle de måder, vi planlægger at bruge dine personlige data på, og hvilke af de retsgrundlag vi er afhængige af. Vi har også identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant.

Bemærk, at vi kan behandle dine personlige data på mere end én lovlig grund afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine data til. Kontakt os venligst, hvis du har brug for oplysninger om det specifikke retlige grundlag, vi er afhængige af til at behandle dine personlige data, hvor mere end en grund er angivet i nedenstående tabel.

Formål / Aktivitet Type data Lovligt grundlag for forarbejdning, herunder grundlag for legitim interesse
At registrere dig som ny kunde (a)identitet
(b)Kontakt
Udførelse af en kontrakt med dig
At administrere og beskytte vores forretning og denne hjemmeside (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data) (a)identitet
(b)Kontakt
(c)teknisk
(a)Nødvendig for vores legitime interesser (for at drive vores forretning, administration og IT-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svig og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller omstrukturering af koncernen)
(b)Nødvendig at overholde en juridisk forpligtelse 
For at forvalte vores forhold til dig, som vil omfatte:
(a)Underretning om ændringer i vores vilkår eller privatlivspolitik
(b)Beder dig om at forlade en anmeldelse eller tage en undersøgelse
(a)identitet
(b)Kontakt
(c)Profil
(d)markedsføring og kommunikation
(a)Udførelse af en kontrakt med dig
(b)Nødvendig at overholde en juridisk forpligtelse
(c)Nødvendig for vores legitime interesser (for at holde vores journaler opdaterede og for at studere, hvordan kunderne bruger vores produkter / tjenester)
At levere relevant hjemmeside indhold og reklamer til dig og måle eller forstå effektiviteten af den reklame, vi tjener til dig (a)identitet
(b)Kontakt
(c)Profil
(d)Anvendelse
(e)markedsføring og kommunikation
(f)Teknisk
Nødvendige for vores legitime interesser (at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter / tjenester, udvikle dem, for at vokse vores forretning og informere vores marketingstrategi)
At bruge dataanalyser til at forbedre vores hjemmeside, produkter / tjenester, marketing, kunderelationer og oplevelser (a)Teknisk
(b)anvendelse
Nødvendige for vores legitime interesser (at definere typer af kunder til vores produkter og tjenester, for at holde vores hjemmeside opdateret og relevant, for at udvikle vores forretning og at informere vores marketingstrategi)
At fremsætte forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig (a)identitet
(b)Kontakt
(c)Teknisk
(d)Anvendelse
(e)Profil
Nødvendige for vores legitime interesser (at udvikle vores produkter / tjenester og vokse vores forretning)

Marketing

Vi stræber efter at give dig valg med hensyn til visse personoplysninger, især omkring markedsføring og reklame. Vi har etableret følgende personoplysninger kontrolmekanismer:

Tilbud fra os

Vi kan bruge dine identitets-, kontakt-, tekniske og brugsdata til at danne et syn på, hvad vi mener, du måtte ønske eller har brug for, eller hvad der kan være af interesse for dig. Sådan beslutter vi hvilke produkter, tjenester og tilbud der kan være relevante for dig (vi kalder denne markedsføring).
Du vil modtage marketingkommunikation fra os, hvis du har bedt om oplysninger fra os eller købte varer eller tjenester fra os, og i hvert fald har du ikke valgt at modtage denne markedsføring.

Tredjeparts marketing

Vi vil få dit udtrykkelige opt-in-samtykke, inden vi deler dine personlige data med et firma uden for Yamazaki Mazak-koncernen til markedsføringsformål.

Udvælgelse

Du kan bede os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig marketingbudskaber til enhver tid ved at kontakte os når som helst.
Hvor du vælger at modtage disse marketingmeddelelser, gælder dette ikke for personlige oplysninger, der leveres til os som et resultat af et produkt / service køb, garanti registrering, produkt / service erfaring eller andre transaktioner.

Cookies

Du kan indstille din browser til at nægte alle eller nogle browser cookies, eller for at advare dig, når websites indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungerer korrekt. For mere information om de cookies, vi bruger, se vores cookie politik

Ændring af formål

Vi vil kun bruge dine personlige data til de formål, som vi indsamlede det for, medmindre vi med rimelighed mener, at vi skal bruge det af en anden grund, og at årsagen er forenelig med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at få en forklaring på, hvordan behandlingen til det nye formål er kompatibel med det oprindelige formål, kontakt os venligst.
Hvis vi skal bruge dine personlige data til et uafhængigt formål, informerer vi dig, og vi vil forklare det retsgrundlag, der tillader os at gøre det.
Bemærk venligst, at vi kan behandle dine personlige data uden din viden eller samtykke i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller lovligt tilladt.

Oplysninger om dine personlige oplysninger

Vi må muligvis dele dine personlige data med parterne nedenfor for de formål, der er angivet i tabellen i punkt 4 ovenfor.

Interne tredjeparter

Andre firmaer i Yamazaki Mazak-koncernen, som er baseret i Japan, USA, Canada, Mexico, Brasilien, EU, Tyrkiet, Rusland, Kina, Taiwan, Sydkorea, Singapore, Thailand, Indien, Indonesien, Vietnam og Malaysia.

Eksterne tredjeparter

Tjenesteudbydere baseret på Europa, Japan og USA, der leverer it- og systemadministrationstjenester.
Professionelle rådgivere, herunder advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber i Europa, der yder rådgivning, bankvæsen, juridiske, forsikringsmæssige og regnskabsmæssige tjenester.
Tilsynsmyndigheder og andre myndigheder, der kræver underretning om forarbejdning under visse omstændigheder.
Tredjeparter, som vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller vores aktiver. Alternativt kan vi søge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores forretning, kan de nye ejere bruge dine personlige oplysninger på samme måde som angivet i denne fortrolighedserklæring.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden for dine personlige oplysninger og behandler det i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke, at vores tredjepartsudbydere udnytter dine personlige data til eget brug og kun tillader dem at behandle dine personlige data til bestemte formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

Internationale overførsler

Vi deler dine personlige data i Yamazaki Mazak-koncernen. Dette indebærer overførsel af dine data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).
Både vi og mange af vores eksterne tredjeparter er baseret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), så deres behandling af dine personoplysninger vil indebære overførsel af data uden for EØS.

Når vi overfører dine personlige data ud af EØS, sikrer vi, at der sikres en tilsvarende grad af beskyttelse ved at sikre, at mindst en af følgende sikkerhedsforanstaltninger gennemføres:

  • Hvor vi bruger visse tjenesteudbydere, kan vi bruge specifikke kontrakter godkendt af Europa-Kommissionen, som giver personoplysninger den samme beskyttelse i Europa. 
  • Hvor vi bruger udbydere baseret i USA eller Japan, kan vi overføre data til dem, hvis de er en del af Privacy Shield, som kræver, at de giver tilsvarende beskyttelse af personlige data, der er delt mellem Europa, Japan og USA.

Kontakt os venligst, hvis du ønsker yderligere information om den specifikke mekanisme, som vi bruger, når du overfører dine personlige data ud af EØS.

Data sikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data bliver tabt, brugt eller fået adgang på uautoriseret vis, ændret eller afsløret. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data til de medarbejdere, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har en virksomhed, der skal vide. De behandler kun dine personlige oplysninger på vores vejledning, og de er underlagt en fortrolighedsforpligtelse.
Vi har indført procedurer for at håndtere enhver formodning om brud på personoplysninger og meddeler dig og enhver relevant regulator for brud, hvor vi lovligt har det.

Dataopbevaring

Hvor længe vil du bruge mine personlige data til?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede det for, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporterende krav.

For at bestemme den passende tilbageholdelsesperiode for personlige data tager vi hensyn til personoplysningernes mængde, art og følsomhed, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller offentliggørelse af dine personlige data, de formål, som vi behandler dine personlige data for, og hvorvidt Vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.

Oplysninger om tilbageholdelsesperioder for forskellige aspekter af dine personlige data er tilgængelige ved at kontakte os.

Under nogle omstændigheder kan du bede os om at slette dine data: se [Request delete] nedenfor for yderligere information.

Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine personlige data (så det ikke længere kan være forbundet med dig) til forskning eller statistiske formål. I så fald kan vi bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere varsel til dig.

Dine juridiske rettigheder

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhold til dine personlige data. Du har ret til:

Anmod om adgang til dine personlige data (almindeligvis kendt som en "anmodning om registreringsdatabasen"). Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personlige oplysninger, vi holder over dig, og for at kontrollere, at vi lovligt behandler det.

Anmod om korrektion af de personlige data, som vi har om dig. Dette gør det muligt for dig at få ufuldstændige eller unøjagtige data, vi holder ved, om du er rettet, selvom vi måske skal kontrollere nøjagtigheden af de nye data, du giver os.

Anmod om sletning af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige data, hvor der ikke er nogen grund til, at vi fortsætter med at behandle det. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personlige data, hvor du har udøvet din ret til indsigelse mod forarbejdning (se nedenfor), hvor vi måske har behandlet dine oplysninger ulovligt eller hvor vi skal slette dine personlige data til overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi måske ikke altid kan overholde din anmodning om sletning af specifikke juridiske grunde, der vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.

Et objekt til behandling af dine personlige data, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller tredjemands interesser), og der er noget ved din særlige situation, der gør at du vil gøre indsigelse mod forarbejdning på denne grund, som du føler det påvirker din grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse mod, hvor vi behandler dine personlige data til direkte markedsføring. I nogle tilfælde kan vi vise, at vi har overbevisende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.

Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personlige data i følgende scenarier: (a) hvis du vil have os til at fastslå datas nøjagtighed; (b) hvor vores brug af dataene er ulovlig, men du vil ikke have os til at slette den (c) hvor du har brug for os til at holde data, selvom vi ikke længere har brug for det, som du har brug for det til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav eller (d) du har protesteret mod vores brug af dine data, men vi skal kontrollere, om vi har overvejende legitime grunde til at bruge det.

Anmod om overførsel af dine personlige oplysninger til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig eller en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæseligt format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiseret information, som du oprindeligt gav samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at indgå en kontrakt med dig.

Tilbagekald samtykke til enhver tid, hvor vi er afhængige af samtykke til at behandle dine personlige data. Dette påvirker dog ikke lovligheden af enhver behandling, der udføres, før du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke levere bestemte produkter eller tjenester til dig. Vi vil rådgive dig, hvis det er tilfældet på det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.
Hvis du ønsker at udøve nogen af ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os.

Ingen gebyr normalt kræves

Du behøver ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller til at udøve nogen af de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagne eller overdrevne. Alternativt kan vi nægte at overholde din anmodning under disse omstændigheder.

Hvad vi måtte have brug for fra dig

Vi må muligvis anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige data (eller til at udøve dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke bliver videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage den. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Frist for at svare

Vi forsøger at reagere på alle legitime anmodninger inden for en måned. Lejlighedsvis kan det tage os længere end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller du har lavet en række anmodninger. I dette tilfælde meddeler vi dig og holder dig opdateret


Yamazaki Mazak Corporation Cookie Policy

Oplysninger om vores brug af cookies

Vores hjemmeside bruger cookies til at skelne dig fra andre brugere af vores hjemmeside. Dette hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du besøger vores hjemmeside og tillader os også at forbedre vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies
En cookie er en lille fil med bogstaver og tal, som vi gemmer på din browser eller harddisken på din computer, hvis du er enig. Cookies indeholder oplysninger, der overføres til din computers harddisk.

Vi bruger følgende cookies:

Strengt nødvendige cookies. Disse er cookies, der kræves til driften af vores hjemmeside. De omfatter f.eks. Cookies, der giver dig mulighed for at logge ind på sikre områder på vores hjemmeside, bruge en indkøbskurv eller benytte dig af e-faktureringstjenester.

Analytiske / ydeevne cookies. De giver os mulighed for at genkende og tælle antallet af besøgende og se, hvordan de besøgende bevæger sig rundt på vores hjemmeside, når de bruger det. Dette hjælper os med at forbedre måden vores hjemmeside fungerer på, for eksempel ved at sikre, at brugerne finder det, de let søger efter.

Funktionalitet cookies. Disse bruges til at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside. Dette gør det muligt for os at tilpasse vores indhold til dig, hilse på navn og huske dine præferencer (for eksempel dit valg af sprog eller region).

Målretning af cookies. Disse cookies registrerer dit besøg på vores hjemmeside, de sider, du har besøgt, og de links, du har fulgt. Vi vil bruge disse oplysninger til at gøre vores hjemmeside og den annoncering, der vises på den, mere relevant for dine interesser. Vi kan også dele disse oplysninger med tredjeparter med henblik herpå.

Du kan finde flere oplysninger om de enkelte cookies, vi bruger, og de formål, som vi bruger dem i nedenstående tabel:

Cookies Navn Formål

__utma,

__utmb

__utmc,

__utmt,

__utmz

__utma,

__utmb

__utmc,

__utmt,

__utmz

Disse cookies giver os mulighed for at estimere vores målgruppes størrelse og brugsmønster.

_hjincludedinSample

_hjincludedinSample

Denne cookie er afgørende for at tælle unikt antal publikum

webinarRegistration,

webinarRegistration,

Denne cookie gemmer oplysninger om registrering i webinars
answeredPolls

answeredPolls

Denne cookie gemmer oplysninger om dine præferencer, og så lad os tilpasse vores websted og tilbyde dig tilbud, der er målrettet mod dine individuelle interesser.

cookieconsent_status

cookieconsent_status

Denne cookie gemmer oplysninger, som du accepterede vores cookie brug
.ASPXAUTH .ASPXAUTH Autentificering cookie gemmer bruger login data.

 

Bemærk, at tredjeparter (herunder for eksempel reklametjenester og udbydere af eksterne tjenester som webtrafikanalysetjenester) også kan bruge cookies, som vi ikke har kontrol med. Disse cookies vil sandsynligvis være analytiske / ydeevne-cookies eller målrette cookies

Du spærrer cookies ved at aktivere indstillingen i din browser, som giver dig mulighed for at nægte indstillingen af alle eller nogle cookies. Men hvis du bruger dine browserindstillinger til at blokere alle cookies (herunder vigtige cookies), kan du muligvis ikke få adgang til alle eller dele af vores websted.

Bortset fra vigtige cookies, udløber alle cookies efter 365 dage.

Spørgsmål vedrørende denne politik

Spørgsmål vedrørende denne politik skal rettes til Yamazaki Mazak UK Ltd's hjemmesidekoordinator på​ websupport@mazak.co.uk.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

For alle leverancer fra Mazak Danmark er NL92 gældende som salgs- og leveringsbetingelser.

Det fulde indhold af NL92 kan ses ved at klikke på nedenstående link.

Download