Komplet Support

Global produktion lokalt til dig

Yamazaki Mazak er førende globalt inden for CNC-værktøjsmaskiner og laserbearbejdningsmaskiner. Med over et århundredes ekspertise, viden og – vigtigst af alt – kundeservice, er virksomheden forpligtet til at sikre, at hver eneste Yamazaki Mazak maskine bliver passet godt på gennem hele dens levetid.

Hos Mazak Danmark arbejder vi hver dag med avancerede værktøjsmaskiner og laserbearbejdningsmaskiner, med udfordrende og højteknologiske specifikationer. Med over 25 service - og applikationsteknikere forpligtet til at levere ekspertapplikationer eller servicesupport på tværs af virksomhedens maskinportefølje, er der ingen kundekrav, som vi ikke sigter imod at understøtte. Når en kunde investerer i en Mazak, køber de ikke bare en maskine, de indgår i et partnerskab, der varer hele livet.

Mazak Danmark har leveret og serviceret det danske marked i over 40 år. Mazak Danmark står dog ikke alene, men er en del af et stort Mazak netværk, med 38 teknologicentre, 49 tekniske centre, og 11 fabrikker i verdensklasse fordelt ud over verden, beliggende i Japan, England, Kina, Singapore, Indien og USA.

Hver eneste Mazak maskine, der er installeret, uanset dens oprindelse, understøttes af et omfattende netværk af serviceteknikere og supportmedarbejdere. Fra demonstration og testbearbejdning, til opsætning på stedet, dag-til-dag levering af reservedele og fuld spindelservice, inklusiv reparation og udskiftning, er Mazaks support et partnerskab.