Mazak-metoden

Høj kvalitet - Avanceret - International

Maskinværktøjerne kaldes "modermaskinerne", fordi de er en del af fremstillingen af næsten alle produkter omkring os og er en meget vigtig del af grundlaget for "verdensproduktionen". Vores  mål som maskinværktøjsproducenter er at berige folks liv og at bidrage til samfundets udvikling samt at levere maskinværktøjer af høj ydeevne, som kan producere stor nøjagtighed på kort tid.

Der er tre kerneelementer i Mazaks virksomhedsfilosofi: "Høj kvalitet", "Avanceret" og "International". Disse værdier har underbygget udviklingen af "verdensproduktionen" ved at tilbyde maskinværktøjer, der tilfredsstiller til kundernes behov. Vores indsats har som fokus t udvikle produkter, der muliggør banebrydende forbedringer i produktivitet. Vi har oprettet over 83 teknologiske og tekniske centre i hele verden for at kunne levere fuldendte komplette løsninger og hurtig support på globalt niveau.

Vi var blandt de første til at påbegynde udenlandsk produktion som japansk producent af maskinværktøj. Efter etableringen af Mazak Corporation i USA udvidede vi vores produktionsgrundlag til hele verden, herunder Storbritannien, Singapore og Kina, sideløbende med at vi udvidede vores fabriksproduktion i Japan. Vi er de eneste maskinværktøjsproducenter, der har etableret et globalt produktionssystem. Ved hjælp af de lokale fabrikker har vi været i stand til at levere service af høj kvalitet og har opbygget stærke forhold til kunder i hele verden, baseret på gensidig tillid.

Vi vil fortsat påtage os nye udfordringer som verdens førende producent af maskinværktøj. Det er en stor ære for os at kunne bidrage til folks velstand "når som helst, hvor som helst" igennem vores produktion.

Chairman for Yamazaki Mazak-koncernen
Tomohisa Yamazaki

Koncernprofil

Yamazaki Mazak-koncernen

Yamazaki Mazak-koncernen blev grundlagt 1919 i Nagoya i Japan. Der er nu over 8.300 ansatte på globalt plan.

Yamazaki Mazak har 10 produktionsfabrikker, hvoraf 5 ligger i Japan, mens den øvrige produktionsdrift finder sted i USA, Storbritannien, Singapore og Kina. Produkterne omfatter multitasking-maskiner, CNC-drejebænke, lodrette og horisontale maskincentre, CNC-laserskæringsmaskiner, fleksible produktionssystemer (FPS), CAD/CAM-produkter og software til fabriksadministration.

Et verdensomspændende netværk af 83 teknologiske og tekniske centre leverer omfattende kundeservice på lokalt plan. Den europæiske produktionsfabrik i Storbritannien er ligeledes europæisk hovedkvarter for over 900 medarbejdere og 15 teknologiske og tekniske centre.

Yamazaki Mazak bygger fire nye teknologiske centre på strategisk udvalgte steder i Europa, hvilket giver kunderne endnu flere muligheder for at se den nyeste teknologi og innovation fra Mazak.