Mazak Danmark og KJV slår igen dørene op til Spåntagningsdage 2. – 3. oktober 2024.

Den 2. - 3. oktober 2024 er der lagt op til to begivenhedsrige dage med masser af netværk, nyeste teknologier og ikke mindst en masse bearbejdning, når Spåntagningsdage 2024 igen løber af stablen.

Mazak vil præsentere de nyeste modeller af drejebænke, vertikale -, Multi-Tasking - og 5-aksede maskiner. KJV vil samtidig præsentere den store bredde i virksomhedens program i alt fra skærende værktøjer og opspænding til måleudstyr, forindstilling og datastyring. Fra Iscar vil man i øvrigt opleve en masse helt nye produktlanceringer, der først ser dagens lys i løbet af 2024.

Spåntagningsdagene er derfor en god lejlighed til at blive opdateret på de nyeste løsninger inden for eksempel fræsning, drejning, stik og boring samt til at blive klogere på, hvordan ens egen produktion kan effektiviseres ved hjælp af for eksempel opspændings-/nulpunktssystemer og datastyring til sikring af en mere effektiv produktion med højere kvalitet og væsentligt færre omkostninger.

Teknikerne fra KJV og Mazak er I fuld gang med at skrue et spændende program sammen for de kommende Spåntagningsdage I oktober. Dette løfter vi snart sløret for, men indtil da kan du allerede nu tilmelde dig herunder:

TILMELD DIG HER

Har du nogle spørgsmål til arrangementet, tilmelding mm. Så kontakt Sara Jørgensen på sara.jorgensen@mazak.dk eller på tlf.: +45 44 22 77 59.