MAZAK FEJRER ÅRSDAGEN FOR INDVIELSEN AF NYT TEKNOLOGICENTER I MIDDELFART

Den 18. maj 2023 er det et år siden at Mazak Danmark officielt kunne indvie det nye højteknologiske teknologicenter i Middelfart. Flytningen har betydet at Mazak har fået spritnye faciliteter og rammer til at afholde alle de fantastiske arrangementer, undervisning, og seminarer i årets løb. Det har betydet at vi har haft endnu bedre mulighed for at inviterer alle vores kunder indenfor til læring, og sparring.

Se videoen herunder og få et lidt dybere indblik i hvem Mazak er, vores nye teknologicenter og hvad flytningen har betydet for os og vores kunder.

Et stort tak til alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører for, at være med til at gøre det første officielle år i vores teknolgicenter til en kæmpe succes. Siden åbningen har teknologicenteret skabt rammerne for blandt andet; Spåntagningsdage, Julemesse, 360 grader rundt om aluminiumsbearbejdning, og flere forskellige seminarer og workshops. Vi glæder os allerede til at byde jer indenfor igen til juni når vi igen åbner dørene til Automationsdage 2023.

Vi glæder os til at se jer hos Mazak i fremtiden til endnu flere events.