Ny digital løsning holder øje med maskinparken

Med den helt nye Mazak iConnect platform kan produktionsvirksomheder med Mazak-maskiner nu nemt overvåge deres maskiner online og eksempelvis se, hvornår de trænger til service/reservedele. Det er helt gratis at komme i gang med Mazak iConnect.

Med iCONNECT kan du monitorere flere maskiner på én gang. Foto: Yamazaki Mazak Danmark

I en travl produktionsvirksomhed kan det ind imellem være svært at skabe overblik over tilstanden af maskinparken. Derfor har Yamazaki Mazak nu udviklet den nye digitale løsning iConnect, der kan hjælpe med at overvåge, vedligeholde og supportere Mazak-maskiner. Målet er ganske enkelt at gøre livet lidt lettere for kunderne, forklarer Mazaks servicechef, Karsten Holm: 

“Som det er nu, skal vores kunder selv holde øje med, hvornår maskinerne eksempelvis er servicetrængende, men med iConnect kan operatøren løbende følge tilstanden af maskinerne på det overskuelige dashboard og nemt planlægge rettidig service. Dette vil potentielt kunne optimere produktionen og forlænge levetiden på maskinerne.”

Bliv klogere på dine maskiner

iConnect er en avanceret online-platform med et grafisk og meget overskueligt interface, og det er muligt at tilgå iConnect fra både computere, tablet og smartphone. Systemet fungerer som en todelt platform, hvor den ene del er en gratis webportal, som giver adgang til en række gratis features, som maskinoversigter, download af manualer, servicehistorik, reservedelsordrehistorik, E-learning, gratis software download (Smooth Cam Ai, Smooth Monitor X, osv.) og ofte stillede spørgsmål.

Har man behov for adgang til endnu flere funktionaliteter i systemet, findes der også en anden del, nemlig betalingsversionen Machine-to-Mazak (M2M), som giver adgang til alle platformens features – bl.a. maskinernes driftstatus i realtid, planlægning af CNC backup, remote service-support og -planlægning, samt mange flere funktioner.

Sådan kommer du i gang

Denne nye løsning er især oplagt til kunder med flere Mazak-maskiner, og det er meget nemt at komme i gang. Man registrerer sig via et link, og så går der en dag eller to med et obligatorisk sikkerhedstjek og verificering.

“Herefter får kunden adgang til platformen via sin egen webbrowser, og derefter kan man ellers begynde at høste alle de gratis fordele. Dette giver kunderne mulighed for at teste systemet af – helt gratis,” forklarer Karsten Holm.

Det nye system iConnect kan anvendes af alle produktionsvirksomheder med Mazak-maskiner.

Læs mere om iConnect                                                                       

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med den gratis version af iConnect 

REGISTRER DIG HER