Mazak Danmarks Cykelklub

Mazak gentager endnu en gang succesen og inviterer på cykeltur i Middelfarts skønne natur fredag den 24. maj 2024.   

Mazak Danmarks Cykelklub er et unikt tilbud om, at blive en del af et socialt cykelnetværk. Formålet er at skabe et rum hvor cykelsport, metalbearbejdningsindustrien og social networking kan mødes uforpligtende om den fælles glæde for cykelsporten.

Ideen blev født da Mazaks japanske præsident, Takashi Yamazaki, kom på besøg i Danmark i foråret 2022. Han havde et stort ønske om, at komme ud og cykle i det danske landskab. Vi samlede i den forbindelse alle cykelinteresserede i og omkring virksomheden, som kunne have lyst til at være en del af cykelturen – og interessen var overvældende. Det endte med at vi havde en stor blandet gruppe bestående af både medarbejdere, ledelse, kunder og samarbejdspartnere. Dette bidrog til en fantastisk dynamik, hvor der både blev snakket cykling, branche, socialt og meget andet. Tilbagemeldingerne var positive, så vi var slet ikke i tvivl om at ville gøre det til et fast arrangement. Siden da har vi været ude at cykle ved flere lejligheder og det har været en stor fornøjelse hver gang. 

Kan alle deltage?

Alle kan deltage, uanset erfaring inden for cykling - det er det sociale der er i fokus. Vi cykler i to grupper (ca. 80 km. og ca. 45 km.). Det eneste du skal bruge for at deltage er en cykel, en cykelhjelm (og ja det er et krav), og vigtigst af alt godt humør.

Vi mødes ved Mazak Teknologicenter i Middelfart fredag 24. maj 2024 kl. 12:00-16:00. Her vil vi spise lidt let frokost sammen inden vi cykler ud på ruten.

Program - 24. maj 2024

12:00 Fælles let frokost i Mazak Teknologicenter.

Adresse: Stensgårdvej 7 B, 5500 Middelfart, Denmark.

13:00 Fælles take-off fra Stensgårdvej. 

15:00-16:00 Retur til Stensgårdvej 7 B. Slut på arrangement. 

TILMELDING

Tilmeld dig cykelturen ved at sende en mail til info@mazak.dk og oplys navn og virksomhed. 

Hvis du har nogle spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at rette henvendelse til Sara Jørgensen på tlf. 44 22 77 59 eller på mail info@mazak.dk.

Vi glæder os til at se dig hos Mazak!