Nytårsseminar - 360⁰ rundt om aluminiumsbearbejdning

25. januar 2023

Gå ikke glip af endags-seminaret hvor branchens eksperter går i dybden med aluminiums bearbejdning.

Få svar på spørgsmålet ”hvor dyr er den forkerte beslutning når man arbejder med aluminium?” Kom og lær mere om forskellene på forskelige aluminiumskvaliteter og få viden om hvordan du kan optimerer din aluminiumsbearbejdning. En helt unik dag hvor branchens eksperter går i dybden med aluminiumsbearbejdning, aluminium som materiale, dets kemiske sammensætning, unikke egenskaber og faldgrupper.

Det bliver en praksisnær dag med unikke forelæsninger og demonstrationer hvor du vil kunne opleve de helt præcise forskelle der er ved bearbejdning af forskellige aluminiumskvaliteter. Der vil i løbet af dagen være plads til dialog og samtale omkring specifikke problemstillinger, som I møder i jeres dagligdag. Deltagere til seminaret vil gå derfra med hovedet fyldt af ny og relevant viden om hvordan de kan optimere netop deres aluminiumsproduktion.

For at dække 360⁰ rundt om aluminiumsbearbejdning er Mazak, Alumeco, Kyocera Unimerco, Schunk og GC Denmark gået sammen, da de hver dækker en essentiel del af bearbejdning af aluminium og kan bidrage med deres unikke viden og know-how.

Så pak alle de spørgsmål I har fra jeres produktion i rygsækken og book din plads allerede nu.

Sikre din plads allerede nu – der er begrænset pladser og det er gratis at deltage!

Vil du vide mere så kontakt Mazak på info@mazak.dk eller pr. tlf.: 44 22 77 59