Mazak Newsroom

maj 2022

Mazak invests in brand-new Nordic Technology Center

Yamazaki Mazak has announced the latest stage in a series of strategic investments to support machine tool users in the Nordic region by opening a brand-new, state-of-the-art Technology Center in the heart of Denmark.

Læs mere

februar 2022

NSM og Coromant har skabt markant løft

Der er løbende udvikling af processerne på dagsordenen hos NSM A/S i Kolding. Og det har der været igennem flere år, hvor der også er investeret i to større Mazak-maskiner i produktionen. Et aktuelt projekt, udført i samarbejde med partneren Sandvik Coromant adskiller sig dog med et markant løft i produktiviteten

Læs mere

Jefa opgraderer igen

Den BSI-ejede rorproducent Jefa Marine har investeret i en Mazak QuickTurn 450MY-drejebænk, der skal booste den CNC-drejede del af produktionen.

Læs mere

januar 2022

Maskinhandler er flyttet ind i futuristisk nybyggeri

Foreløbig er der kun en enkelt demo-maskine i Mazaks store nye showroom. Men der er flere på vej, lover Lars Lynge, adm. direktør for Mazak.

Læs mere

Nordisk lasercenter mødte branchen

Et større branchearrangement og en verdensomspændende pandemi er ikke den bedste kombination. Men, åbningen af Mazaks Nordic Laser Technology Center hos svenske Ravema i Värnamo var trods udfordringerne godt besøgt.

Læs mere

Fuld knald på CNC-maskinsalget: Bedste kvartal nogensinde

Lars Lynge og Mazak har haft et forrygende maskinsalg i sidste kvartal af 2021, og tempoet fortsætter ind i 2022.

Læs mere