Siemens styring på Mazak maskiner

Mazak har arbejdet tæt sammen med Siemens for fuldt ud at integrere Siemens SINUMERIK-kontrollen på en række Mazak-værktøjsmaskiner til brugere, der har standardiseret sig på Siemens-kontrol og ønsker at fortsætte med en enkel løsning.

Siemens 840D sl er en førsteklasses industristandard CNC-styring. Siemens styring er i øjeblikket den mest udbredte styring på værktøjsmaskiner I Europa og er et standardkrav i nogle forsyningskæder inden for luft- og bilindustrien. Kombineret med byggekvaliteten, der er synonymt med Mazak, udvider integrationen af Siemens-kontrol Mazak-maskinens kapacitet til en bredere markedssektor - dette giver brugerne mulighed for at indse fordelene ved at bruge Mazak-maskiner uden at skulle indarbejde en ny brugergrænseflade i deres operationer

Målrettet eksisterende Siemens-operatører arbejdede Mazak tæt sammen med Siemens for at integrere kontrollen på en række Mazak-maskinmodeller. Integrationen følger standard Siemens-protokollen, som giver operatører mulighed for at overgå fra andre Siemens-styrede maskiner til Mazak Siemens-maskiner med total tillid.

Brugerdefinerede cyklusser og skærmbilleder er indbygget i Siemens styringen, der kombinerer standard Siemens-operationer med OEM-specifikke funktionaliteter, såsom automatisk indstilling af maskin kinematik, værktøjsskifte genopretning og værktøjslængde indstilling.

840D sl-kontrollen er integreret på en række Mazak 5-akse bearbejdningscentre, herunder:

  • VTC-800 series
  • INTEGREX e-500H II
  • INTGREX e-670H II
  • INTEGREX e-1250/V8 II

Siemens 828D-styringen er integreret i

  • VTC-530C
  • VTC-760C

en række værktøjsmaskiner. Både Siemens 840D SL og 828D kontroller deler det fælles SINUMERIK Operate HMI.

Afdelinger i salg, applikationer, service- og supportingeniører, som er fuldtuddannede på Siemens-kontroller, er placeret i hele Europa. De kan tilbyde support til Mazak Siemens kunder, alt fra maskindesign til elektroteknisk design, maskinbygning, maskinprøvning, maskinkvalitet, maskininstallation, applikationsteknik og service.