HVAD ER MAZAKS ROLLE I INDUSTRI 4.0?
Presset på at skulle øge produktiviteten og kvaliteten og at skulle levere mere og mere information til kunderne…

… lige fra maskineriets udnyttelsesgrad til 3D-simulering af 5-akse-programmer, er allerede filtreret ned i forsyningskæden til selv det mindste maskinværksted.

Derfor har Mazak udviklet SMOOTH-teknologien, en CNC der er i stand til at indføre Industri 4.0-principperne om integrering, produktivitet og dataanalyse i et hvilket som helst produktionsanlæg, fabrik eller maskinværksted.

SMOOTH-teknologien kan fungere som katalysator for implementering af Industri 4.0. Kernen er evnen til at indsamle og analysere data, hvilket gør det muligt for folk på både fabriksgulvet og i direktionssuiten at træffe bedre og hurtigere beslutninger og dermed forbedre afkastet og accelerere produktionen.

Og måske vigtigst af alt: fuldstændigt skalerbart. I takt med at produktionen stiger, og der indføres nye maskiner eller automatiseringsudstyr, kan SMOOTH-teknologien hurtigt skaleres op, så den matcher de nye krav i organisationen.

I en Industri 4.0-fabrik integreres, overvåges og analyseres alle aspekter af produktionen, lige fra produktionsplanlægning til virtuel simulering af den komponent, der skal skæres, energiforbruget, værktøjshåndteringen og vedligeholdelsen. Målet er at levere mere produktivitet og produkter af bedre kvalitet med mindre maskin-nedetid.