Mazak møder op på EMO med den største stand nogensinde og med ni nye maskiner

Yamazaki Mazak kommer til EMO med planer for den største stand nogensinde samt med det største antal maskiner og automationsløsninger, der nogensinde er udstillet af virksomheden.

På EMO 2019, som afholdes den 16. til den 21. september i Hannover, vil Mazak præsentere syv maskiner med verdens debut samt yderligere to europæiske debuter med nye INTEGREX Multi tasking, 5-akser, hybrid- og drejemaskiner. 

Med tema på EMO 2019, "DISCOVER MORE WITH MAZAK", udstiller Mazak 27 forskellige maskiner i alt, to mere end EMO 2017, sammen med 16 integrerede automatiseringsløsninger.

Richard Smith, Mazak europæsiske direktør udtaler: "Vores tema for årets EMO," DISCOVER MORE WITH MAZAK ", viser vores ubarmhjertige fokus på produktivitet og er samtidig en opfordring til alle bearbejdningsvirksomheder om at opdage deres fulde produktionspotentiale. Aldrig før har vi forpligtet os til at bringe så mange maskiner, nyheder og automatiseringsløsninger til EMO. "

Han fortsætter: "Dette er virkelig en ny "tidsalder" for bearbejdningsvirksomheder, som skal tænke kreativt og omfavne nye teknologier og måder at arbejde på. Med Mazak som teknologipartner kan bearbejdningsvirksomheder forbedre deres konkurrenceevne ved at producere bedre, hurtigere og mere produktivt og derved sikre eller forbedre deres markedsandele"

Mazaks 3.000 kvadratmeter store stand bliver opdelt i syv zoner med maskiner for multi-tasking, additiv manufacturing, 5-aksed, vertikal, horisontal og drejning samt fiber laserskærere. På samtlige 27 udstillede maskiner demonsteres den seneste bearbejdningsteknologi, Mazaks veludviklede 4.0-løsninger, herunder Mazak iSMART-fabrik og videreudviklingen af den banebrydende SMOOTH teknologi.

Integreret automatiseringsløsninger er et fokusområde for Mazak under EMO 2019, hvor vi viser en række forskellige løsninger, herunder den velkendte PALLETECH system, Multi-Pallet Pool til både horisontal og 5-aksed maskiner, Gantry loaders til drejebænke og multi-tasking maskiner samt  "Auto Work Changer" som særligt henvender sig til værktøjsmagerne. Derudover vises en række tredjeparts automatiseringsløsninger til ubemandet maskinbetjening samt stang- og afladere.

Richard  Smith konkluderer: "I anleding af vores 100 års jubilæum, er det helt på sin plads at vi gør dette års EMO til det største nogensinde. Vi er kommet langt på 100 år men fortsætter vores ernorme engagement for en forbedring af eksiterende teknolgier og omfattende udvikling af nye. Det viser vi tydeligt ved denne EMO messe. Jeg glæder mig til at byde bearbejdningsvirksomheder fra hele Europa velkommen til vores stand."