Blechexpo slog rekorder på stribe

Japanske Mazak demonstrede de seneste muligheder for automatisering af plade- og emnehåndtering til virksomhedens Optiplex 3015 Fiber III-laserskærer, der blev lanceret i en ti-kilowatt udgave på messen.

Blechexpo 2019 tiltrak igen et rekordstort andtal brancefolk, herunder ikke mindst flere udenlandske besøgende end nogensinde før.

Med et 15 procent større udstillingsareal end i 2017, var der på den 14. udgave af Blech Expo 2019-messen, lagt op til endnu en øgning i antallet af besøgende branchefolk på den store europæiske pladebearbejdningsbegivenhed. I alt nåede 41.152 at besøge messen. En af de udstillere, der i år havde flest laserskærere med på standen var Mazak, som bød ind med ikke færre end tre af slagsen, og blandt andet var der europæisk messepremiere på kilowattsiden med en ti-kilowatt-udgave af firmaets OPTIPLEX 3015 FIBER III, som også tilbydes i to, fire, seks og otte kilowatt. De øvrige maskiner var en ny udgave af virksomhedens Optiplex Nexus Fiber 6.0 kilowatt, som er særligt egnet til højproduktivitesbearbejdning i rustfrit stå og aluminium, samt den seneste udgave af unikke Direct Diode-laserskærer.

Læs mere