Mazak 100 års jubilæum

I 2019 fejrer Yamazaki Mazak 100 år i værktøjmaskin industrien, og som en del af milepælen har vi skabt dette afsnit af hjemmesiden specielt til denne begivenhed. Det er et godt sted at besøge, hvis du er interesseret i Mazaks historie, med omfattende information om, hvordan virksomheden udviklede sig til verdens førende CNC-maskinproducent.  I 100 år har Yamazaki Mazak udviklet en bred vifte af værktøjsmaskiner ud fra at være fremsynet samt innovative. Vi vil fortsætte med at skabe merværdi for vores kunder og brugere af værktøjsmaskiner. Vi ser frem til de næste 100 år.

Ser frem imod de næste 100 år

Når man ser på Mazak iSMART Factory ™, der er omgivet af topmoderne højteknologiske maskiner, som producerer hver dag, glemmer man hurtigt, at Sadakichi Yamazaki for næsten et århundrede siden grundlagde Yamazaki Machinery, som et firma med fokus på maskiner til at væve stråmåtter. Mindre end et årti senere begyndte virksomheden at producere sine første værktøjsmaskiner, og ikke længe efter, havde det officielt skabt mærket, der forbliver synonymt med innovation og kvalitet i dag. Året før Yamazaki Mazak kan fejre 100-års jubilæum fokuserede på fortiden: Vi har trods alt, som gennembrud, gentagne gange udviklet løsninger som 5-akse bearbejdning, Multi-Tasking og HYBRID til industrien . Når folk ser vores orange logo, ved de, at det er ensbetydende med den højeste kvalitet i fremstillingsteknologi, en definition afledt af 100 års succes. Men i stedet for at kigge bagud i fortiden, foretrækker vi at se frem imod de næste hundrede år og imod den tid hvor vi skal opbygge og udvikle nye teknologier og maskiner sammen.

Idag er vi markedsledende med revolutionerende produkter som Mazak SmartBox og Mazak iSMART Factory. Vores SMOOTH TECHNOLOGY, med produkter som SMOOTH Monitor AX og SMOOTH PMC, gennererer avanceret fremstilling i produktionen, mens vores sortiment af værktøjsmaskiner er udvidet til at omfatte avancerede produktionsteknologier som Hybrid multi-tasking maskine - AM (Laser metalpulver pålægning samt Tråd lysbue AM). I mellemtiden har vores automatiseringsløsninger dramatisk forbedret produktiviteten og reduceret gennemløbstiden for producenter i hele Europa og rundt om i verden. Hvad vil fremtiden for fremstillingen bringe os? Hvordan ændrer vi verden, en maskine ad gangen?  Vi ser frem til at finde ud af det sammen, da vi fortsætter med at forfølge succesen.